WeHelpen de kracht van elkaar

WeHelpen de kracht van elkaar

WeHelpen: de kracht van elkaar

WeHelpen is een website waarop mensen hulp kunnen aanbieden en vragen. Dit varieert van de hond uitlaten tot boodschappen doen. En van de heg snoeien tot schilderles tijdens een kopje koffie. Het is een succes! Tienduizenden mensen hebben zich al aangesloten. Mensen zijn bereid om iemand een keer te helpen. Met WeHelpen kun je kiezen wat bij je past en wanneer het je uitkomt. Het resultaat: een goed gevoel omdat je de dag van iemand anders wat mooier hebt gemaakt.

WeHelpen is er voor iedereen die een ander een keer wil helpen of geholpen wil worden. Of voor iemand anders hulp wil organiseren. Voor mantelzorgers, vrijwilligers en mensen met een hulpvraag.

De website is gratis en ook de gevraagde of de geboden hulp is gratis. Iedereen kan zich aanmelden. Je kunt het aanbod of de vraag tot op postcodeniveau bekijken. Of in een andere stad of dorp omdat je ouders daar wonen en wel hulp kunnen gebruiken.

Voor de gemeente Rheden is er een lokale pagina aangemaakt:

https://gemeente-rheden.wehelpen.nl/wat-is-het/over-wehelpen/

WeHelpen Rhedense dorpen is mede mogelijk gemaakt door: Radar Uitvoering Oost, Bibliotheek Veluwezoom, MVT – Mantelzorg en vrijwillige thuishulp Rheden en Rozendaal, Gemeente Rheden, Siza, Stichting Stoer, Innoforte en Attent.

De diaconie van Rheden draagt dit initiatief een warm hart toe en wil u d.m.v. dit bericht bekend maken met WeHelpen.